Click here for English version
In English
please
Klik her - og besøg vor forretning tilmeld
nyhedsbrev
Tilmeld dig vort
nyhedsbrev.

Leveringsbetingelser
Leveringstid efter aftale med kunden. Alle priser er ekskl. forsendelse og forsikring. Man er også meget velkommen til efter aftale at både hente og levere varer direkte på vores adresse.

Forsikring
Forsendelses forsikring betales af kunden. Såfremt varen ikke er forsikret under transporten, kan Atelier 4 Roses ikke påtage sig erstatningsansvar ved bortkomst eller beskadigelse af varen under transporten.

Betalingsbetingelser
Alle varer betales forud, medmindre andet er aftalt. Man kan betale ved at indsætte beløbet på vores bankkonto: Danske Bank, Gentofte, Reg. 4190 og kontonr.: 4190 879 119, eller ved check .

Vedrørende fortrydelsesret og reklamationsret gælder Kunst- & Antikvitetshandler Ringens regler, som står anført her:

Der er fortrydelsesret og reklamationsret ved køb af varer iflg. forbrugeraftale- og købeloven.
Gælder kun ved fjernsalg/nethandel til private

Fortrydelsesret
Vedr. fortrydelse af køb gælder forbrugeraftaleloven. Der er således 14 dages returret regnet fra varens ankomstdag til kunden. Ved brug af denne ret, skal man dog inden for tidsfristen skriftlig kontakte sælgeren og meddele, at man ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende, inden varen returneres. Ifølge loven skal varer, der returneres være i samme stand og mængde som ved købet, og køber skal i henhold til loven betale for returforsendelsen. Sælger tilbagebetaler varens købspris indenfor14 dage.

Reklamationsret:
Skulle De modtage en vare, der er transportskadet, defekt eller lider af mangler, og skavanken ikke er blevet oplyst af sælger før handelen, bedes man af bl.a. forsikringsmæssige årsager undlade at returnere varen med det samme, men hurtigst muligt kontakte sælger (e-mail) for at aftale nærmere om returnering af varen. Man kan blive tilbudt afhjælpning eller en ny levering, hvis det er muligt, et passende afslag i prisen eller ophævelse af købet og tilbagebetaling af beløbet.


Atelier 4 Roses:
Tilbage til forsiden Send os en e-mail