Click here for English version
In English
please
Til forsiden tilmeld
nyhedsbrev
Tilmeld dig vort
nyhedsbrev.
Kom og glæd Dem over vore mange smukke emner
Adresse:

Atelier 4 Roses
Antikviteter & Design
2920 Charlottenlund

Tlf.: 20 97 10 01
E-mail: art@4roses.dk
Internet:  www.4roses.dk

Vi håber, at du vil være interesseret i at se vores skønne og unikke varer på hjemmesiden, alt er nøje udvalgt, for at du kan få de smukkeste kunstgenstande, møbler, malerier og grafik  til give dit hjem eller dig selv et personligt udtryk.

Vores varemærke er skønheden og æstetikken, kombinationen af nyt og gammelt.... det kan sagtens lade sig gøre at kombinere f.eks. moderne kunst med et stilrent antikt møbel, det skaber liv og dynamik og et personligt hjem. Vi håndplukker varerne, og sælger de ting, som vi selv finder smukkest...kom og se, om der er noget, du også falder for og som vil gøre dig glad at se på hver dag.

Desuden har vi et bredt udvalg af charmerende møbler, hovedsagelig svenske og malede møbler, men også kinesiske  og franske. Bl.a. et fint udvalg af Louis Philippe sølvspejle. Vi har desuden et varieret udvalg af gamle glas, en unik samling af gamle og nye brevpressere, porcelæn, keramik, foruden mange andre udsøgte og unikke kunstgenstande.  Vi sætter en ære i, at vores varer er smukke, specielle og af høj kvalitet, og at du får historikken med, hver genstand har sin egen historie, og vi har dén baggrundsviden, der gør, at vi kan finde de helt rigtige ting til dig og dit hjem.
 
Kig ind og bliv inspireret til at kombinere nyt og gammelt i din bolig, gaven til dig selv eller til dem, du holder af.
 
Du finder os på nettet:
 
Atelier 4 Roses.
 
 
Tlf. : 20 97 10 01 
Antikviteter & Design
Nutids & Klassisk kunst
Vintage & Unika
Glaskunst

Atelier 4 Roses
Vi glæder os til at se Dem i vor butik

Atelier 4 Roses:
Tilbage til forsiden Send os en e-mail